Shootlocatie

Ons huis is zo’n fijne en mooie plek dat we hem graag delen met anderen.

Ons huis en onze tuin zijn ook geschikt als shootlocatie voor film en fotografie. Denk hierbij aan productfotografie/interieurfotografie/reclame. Ons huis beschikt over veel grote ramen, dus op een zonnige dag voldoende licht. Onze leefkeuken is het hart van het huis en uitgerust met de luxe van nu. De ruimte beschikt tevens ook over een ronde eettafel met diverse stoelen, dus ook voor foodstyling kun je je draai vinden.

Op mijn Instagram feed krijg je een goede indruk van de verschillende ruimtes. Tevens beschikken we over een ruime landelijke stadstuin, een terras met de uitstraling van een Franse binnenplaats waar de kipjes rond scharrelen. De tuin heeft elk seizoen wel iets bloeiends, van pioenrozen en honderden tulpen in het voorjaar tot de prachtige veldbloemen, dahlia’s en rozen in de zomer.

We hebben twee badkamers in stijl, waarvan één is voorzien van een vrijstaand bad. De achteruitingang is voorzien van prachtige en unieke Marokkaanse zelliges. De hoge voorhal is voorzien van de originele granitovloer. Tevens beschikken wij over een woonkamer ensuite, ook hier veel grote authentieke ramen voor een fijne lichtinval.

Op de eerste verdieping hebben we een prachtige ruime kinderkamer gerealiseerd. Ook is de master bedroom een ruime ruimte met veel lichtinval.

Mocht ons huis passen bij de stijl voor jouw productfotografie of interieurfotografie, dan kunnen we in overleg kijken naar de mogelijkheden.

€375 per dagdeel, gehele huis en tuin

€225 per dagdeel voor alleen de benedenverdieping.

Bij aankomst zorg ik er voor dat de koffie voor jou en je team klaar staat, hierna heb je het huis voor jezelf. Mocht je een uitgebreide lunch wensen, dan regel ik dit graag voor je (€15 p.p. belegde broodjes, soep, kroket, fruit, melk/karnemelk/jus)

Interesse, mail of bel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben vooral enthousiast als het merk/bedrijf mij aanspreekt en kan hierin dan zeker kijken naar een tof en passend aanbod.

Gezien in

ESTA Home

Het leukste behang voor jouw huis

Juni 2022

In Juni mocht ik ESTA home verwelkomen in ons huis, ze namen foto’s om hun prachtige behang te presenteren. Het resultaat is prachtig. Ik krijg nog vaak de vraag, heb je alweer een nieuw behangentje? Super leuk om ons huis te delen met zo’n ondernemend team!

Ga naar website

Afspraak maken

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

info@interieurvanselena.nl
06-25428183

Interieur van Selena
Smittenbelt 24
Rijssen

Ik hoor graag van je!

Selena Van Dijk
Afspraak maken