Over mij

Mijn naam is Selena van Dijk en ik doe het leukste wat er bestaat, namelijk mensen en interieur samen brengen.

Van dromen naar doen! Als klein meisje was ik al druk in de weer met interieur, de keuken of woonkamer van mijn ouders moest er vaak aan geloven. Tijdens mijn studie heb ik gekozen om mijn creatieve passie in te zetten binnen de zorg. Inmiddels werk ik al een aantal jaar als coördinerend activiteitenbegeleidster samen met unieke cliënten. Maar toch kriebelt het al jaren om iets met mijn interieur passie te gaan doen. Na ons trouwen, kochten we onverwacht een klushuis, een jaren 30-woning waar de charme ver te zoeken was. Samen keken we hier doorheen en zagen we de verborgen schatten. Tijdens ons klusavontuur heb ik veel ervaring op mogen doen. Familie en vrienden hielp ik graag bij hun verbouwing of interieur dilemma’s en inmiddels heb ik naast mijn interieur passie veel kennis en ervaring opgedaan.

In 2019 mocht ik mama worden van Sara Elisah, ook kwam hondje Evi binnen ons gezin en wonen we met veel plezier in ons gerenoveerde gezinshuis, waar altijd weer een tof projectje op mij wacht.

Wat wil jij graag en hoe komen we daar? Met een verrassende vertaalslag van mijn kant proberen we tot een interieur te komen waarin jij je thuis voelt.

In de media

KRO-NCRV BINNENSTEBUITEN

Een duurzaam verbouwd jaren 20-huis

3 Januari 2023

Selena en Tim hebben in Rijssen een jaren 20-huis verbouwd naar de gemakken van nu. De gedateerde inrichting is van beneden naar boven grondig aangepakt. Muren, vloeren en plafonds zijn verduurzaamd, met respect voor de karakteristieke details. De woning is ingericht met hergebruikte meubels met een verhaal.

GA NAAR UITZENDING

Ariadne at Home

Facelift in wit voor een oudje (binnenkijken).

Mei 2022

“We waren helemaal niet op zoek naar een nieuwe woning, maar op een dag liep ik toevallig voorbij dit huis en zag ik een tekoopbord in de tuin staat”, vertelt Selena. “Binnen de kortste keren waren we de eigenaars en kon de verbouwing beginnen. We trokken in de slaapkamer, terwijl we de rest van het huis grondig onderhanden namen. Gezien de gevorderde leeftijd van het huis – de woning dateert uit 1928 – was alles dringend aan vernieuwing toe.” Selena en Tim slaagden erin om het huis in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, maar zorgden ook voor een aantal moderne aanpassingen die bij hun gezin passen.

Lisa Wohnen & Dekorieren

Meine kleine grüne Oase

Mei 2022

Ik (Selena) heb altijd al een huis met geschiedenis gewild en werd verliefd op de bakstenen gevel en de grote raamstijlen die natuurlijk licht naar elke hoek van het huis laten stromen